Tuotantoyhtiöt ja muut alihankkijat

Eveo etsii aktiivisesti uusia ohjelmaideoita laajalla skaalalla. Idea voi olla yksittäinen dokumentaarinen tai tapahtumaan liittyvä pisteohjelma, sarjamuotoinen-, keskustelu-, viihde- tuotanto tai branded content -sisältö -  mikä tahansa joko ulko- tai studiotuotantona toteutettava sisältö poislukien draamasisältö.

Pääosa Eveon ohjelmistosta kulminoituu tapahtumiin joko suorana ohjelmana tai muuten läheisesti festareihin, konsertteihin, messuihin, näyttelyihin tai urheiluun liittyviin tapahtumiin. Myös välillisesti tai jopa ei ollenkaan tapahtumiin liittyvät ideat ovat tervetulleita ja ne käsitellään sen mukaan miten ne kanavan ohjelmakarttaan, arvoihin ja tekotyyliin soveltuvat.

Eveo tarjoaa korkealaatuista viihdettä, elämyksiä ja oppimista laajalle kohderyhmälle.

Jos sinulla on mielestäsi Eveolle sopiva ohjelmaidea tai konsepti, niin vastaa alla oleviin kysymyksiin. Vastausten perusteella käsittelemme jokaisen idean omana yksikkönään ja kutsumme jatkopalaveriin jos idea vastaa sisältöstrategiaamme ja meillä on sellaiselle tilausta. 

Huom! Vastaa myös vaikka ideasi olisi jo Eveon tiedossa, koska näitä tietoja käytetään apuna ohjelman myynnissä ja markkinoinnissa. 

Vain kysymyksiin vastaamalla voit saada ideasi tuotantoon:

  1. Ohjelmaidea: (työ)nimi, lyhyt synopsis ideasta ja siihen mahdollisesti liittyvästä tapahtumasta? Presentaation (power point) voit ladata sivun alalaidassa.
  2. Miksi ohjelmaidea kannattaa toteuttaa ja kenelle se on suunnattu?
  3. Eveo rahoittaa ulkopuoliset tuotantonsa pääosin sponsoreiden ja yhteistyökumppaneiden kautta ennalta laaditun budjetin mukaan. Mikä on oma arviosi - kokonaiskustannus ja jaksokohtainen - tuotannon kuluista?
  4. Onko ohjelmalla jo sovittuja kumppanuuksia tai optioita niille? Nimeä kumppanit?
  5. Millaiset kumppanit tuotantoon sopivat ja miten ne tuotannossa olisivat mukana?
  6. Tuotannon aikataulu jos liittyy tapahtumaan tai sovittuun kumppaniin? On air time?
  7. Omat yhteystietosi: nimi, nro, email, mahd. nettisivut ja/tai some

LÄHETÄ OHJELMAIDEA

Huom! Eveo ottaa yhteyttä idean esittäjään, kun ehdotus on käsitelty. Emme vastaa kyselyihin tai palaveripyyntöihin ennen tätä.