Eveo on uusi suomalainen valtakunnallinen, vapaasti katsottava tv-kanava. Kanava aloitti päivittäiset tv-lähetykset keskiviikkona 7.6.2023.

Tavoitteenamme on tavoittaa suomalaiset televisiokatsojat sekä antenni- että kaapelitalouksista (Elisa, DNA, Telia ja Ålcom). Kanavapaikkamme on 17.

Ohjelmakarttamme rakentuu maltillisesti. Kesällä ja alkusyksystä 2023 ohjelmistoa on noin 40 tuntia viikossa. Loppuvuonna 2023 ohjelmisto laajenee noin 100 tuntiin viikossa.

Ohjelmistomme koostuu 100% kotimaisesta sisällöstä ja perustuu syksystä 2023 eteenpäin muun muassa blokkiaikatauluun. Ohjelmistomme pääosin keskittyy seitsemän (7) eri ohjelmagenren ympärille: musiikki, urheilu, luonto, viihde ja elämäntapa, ajankohtaiset, dokumentit ja ruoka. Hyvä esimerkki tulevasta ohjelmakartastamme on Moottorimaanantai ja Luontolauantai, jotka alkavat syksystä 2023.

Eveo on täysin itsenäisen ja kotimaisen Rockway Oy:n omistama kanava. Rockway Oy on perustettu vuonna 2006 ja sillä on lisäksi kolme muuta brändiä:

•       Euroopan laajin musiikin opetusalusta Rockway.fi

•       Kansainvälinen frisbeegolf-opetusalusta Pulsea.com

•       Videotuotannot, tuotantotilat ja tilaisuudet Vallilan studioilta Cine-A, joka käyttää alansa uusinta teknologiaa, kuten virtuaaliympäristöjä.